a Menús                          Dones sense bolset.

Tots els títols que no estiguin exhaurits se poden comprar a llenguainfectada@joanpalou.com. Cos postís també està disponible a la llibreria : Quart Creixent de Palma.

____________________________________________________________________________________________________
 

Partenogènesi. La Llorina Col·lecció per astronautes sucarellosos nº 12.1984-1995-1997. Les distintes dates tenen raó de ser perquè se perderen moltes de les cartolinetes i se reposaren als anys esmentats. El problema ha quedat sol·lucionat empeguntant-les. Llibre objecte a imitació del llibres de segells als quals, durant un temps, en vaig ser afeccionat.

Preu: 300 €

Una ullada a l´interior.  

3333366666. Col·lecció La Llorina. Palma 1982 ?. Llibre objecte luctuós.

Exhaurit

A la taula de Cos Postís  

 

Cos postís. Col·lecció La Llorina nº 1234. Palma. 1981

Preu: 18 €

 
A la taula del llibre.  

Col·lisió entre vaixells. La Llorina nº 33. Col·lecció per astronautes sucarrellosos. Palma. Mallorca. Estiu 1981. Edició relligada amb veta de merceria, ciclostilada sobre fitxes de biblioteca destinada a la seva lliure difusió via correu estàndard. Aleshores es parlava de ¿ mail-art.?

Exhaurit

Edició original escanejada: http:/www.uib.es/catedra/camv/pec/bibliotecapaloucol.html

 

Odor corporis. Llibre per a donzelles. Col·lecció La Llorina. Palma 1981. Edició manual utilitzant tampons d´oficina destinada a la difusió gratuïta per correu ordinari. L´estructura del fullet imita una taula poètica d´un llibre inexistent o els títols de capítols d´un altre llibre ídem. Per fer aquesta pardaledeta de llibre vaig aprofitar els números sobrers i els fulls buits de LLibre amb una sola fulla!, de la col·lecció Èczema.

Exhaurit

 

Llibre amb una sola fulla! Col·lecció Èczema nº 9. Sabadell 1980.

Exhaurit

 

Text desconegut. Col·lecció La Llorina nº 13. Palma. Gener 1980 . Llibre objecte luctuós de 200 pàgines caligrafiades a mà.

Preu: 300 €

a D88  

26 dibuixos.Col·lecció La Llorina. Palma 1980. Reproducció de 26 dibuixos, la major part d´ells reproduïts en aquest web.

Exhaurit

A la foto engrandida de la contraportada.  

Homicidis. Col·lecció Guaret nº 4. Campos. Mallorca. 1979

 

A. Col·lecció La Llorina nº 28. Palma.1978. Reedició de Joan Palou Téntol, destinada a la seva difusió gratuïta per correu ordinari. Tots els fulls interiors, a distins colors, tenen el mateix contingut que la portada.

Exhaurit

 

Téntol. Col·lecció La Llorina 00. Palma. Edició estàndard amb portada serigrafiada. El contingut és una a minúscula centrada a cada full i idéntica a tots ells. S´edità dins el marc del Segons Congrés de Cultura Catalana de 1977 integrat a la participació de Taller Llunàtic.

Exhaurit

 

Degotim. Col·lecció La Llorina 000. Palma. Edició estàndard amb portada serigrafiada. Tots els fulls estan perfectament en blanc excepte la pàgina central que té una inevitable a minúscula centrada. S´edità dins el marc del Segons Congrés de Cultura Catalana de 1977 integrat a la participació de Taller Llunàtic.

Exhaurit

 

Pudessina. Col·lecció La Llorina 0. Palma. Aquesta penosa edició serigrafiada, s´edità dins el marc del Segons Congrés de Cultura Catalana de 1977 integrat a la participació de Taller Llunàtic.

Exhaurit

 

Poesia a zero .Campanet. Aquesta misèrrima edició ciclostilada, farcida de faltes d´ortografia, s´edità amb motiu de la meva exposició al Casal de Cultura de l´Ajuntament de Campanet pel volts de l´abril de 1974. Consta de 25 poemes, que eren el primer capítol, d´un llibre molt més extens assortadament inèdit: la imminent arribada dels ordinadors personals va fer ben obsoleta aquesta casta de publicacions. No caldria fer-ne més esment si no fos pel fet que, a l´inauguració, un alienat va fer servir un exemplar del llibretó per embolicar el seu entrepà de sobrassada. La dita feta va dignificar aquesta encíclica per sempre més.

Exhaurit